Meer
info?

Het project

Klassewoningen
die uitgeven
op de natuur

YOUWO is een gebouw met comfortabele appartementen midden in de natuur, in de wijk Greenwood. Ze liggen in een groene, bevoorrechte zone van Sint-Lambrechts-Woluwe, waar veeleisende eigenaars al de rust en toegankelijkheid vinden die ze willen.

De troeven

Luxeappartementen die zin geven
om te cocoonen

Picto

Een bosrijke omgeving
Het complex heeft een bijzondere structuur, met veel eenvoud ontworpen om perfect in de omgeving op te gaan. De ideale ligging midden in Sint-Lambrechts-Woluwe, de groenste Brusselse gemeente, dompelt bewoners onder in een oase van rust en welzijn. Fauna en flora vormen een integraal onderdeel van het project. Het gebouw met zijn grote tuinen grenst aan een park (dat momenteel door Leefmilieu Brussel wordt aangelegd) en twee vijvers. Deze prachtige omgeving nodigt uit tot heerlijke wandelingen.

Picto

De visie van Eiffage :
de garantie van een duurzaam project

Eiffage Development, de initiatiefnemer van YOUWO, en bouwbedrijf Valens bundelden hun kennis en expertise ten dienste van het complex: van de bouw en de projectontwikkeling tot de inrichting. Als grote spelers in de sector staan zij garant voor solide en betrouwbare projecten.

Picto

Prestigieuze appartementen
De kwaliteit van de materialen en het comfort van elke woning voldoen aan de meest veeleisende verwachtingen. Met een combinatie van innovatie, hoge energieprestaties en stijl past de residentie perfect in de Greenwood-wijk. Die is ontworpen voor moderne, diverse, warme en gezinsvriendelijke woningen. Dit gebouw is zorgvuldig afgewerkt en onderscheidt zich door zijn strakke stijl en kwaliteitsvolle infrastructuur.